dimarts, d’agost 29, 2006





EL CHICO DEL VERANO

S'acaba l'agost i cal començar a atorgar premis. ¿Qui és el gran triomfador de l'estiu? Aquesta setmana pots votar al campió en la secció de xics, mentre que la propera setmana s'obrirà el període per a la votació femenina. Els favorits són Guixa i el seu viatge a Cuba, "El Gallego" i el seu servei a la Mar Xica, Barceló i la seua victòria al concurs de paelles, Jota i els seus comentaris al blog... però també es pot votar a Jaume, Alfred, Montxo, Pau, Carlos Alfonso, Pere, Emi, Carlos, Joan, Àlex...

8 comentaris:

Àlex ha dit...

He canviat el disseny del Blog, que a més ara mostra la data en català... per a veure si rebo algun vot d'algun indecís!

El Morà ha dit...

Penso que potser seria adequat diversificar els premis perquè alguns han fet mèrits en certs aspectes durant l'estiu; a saber:

Jaume Ferrer: millor vestuari per "El Sastre de Panamá"
el Gallego: actor revelació per "Tapas"
Guixa: millor fotografia per "Entrevista con Fidel"
Barceló: millor coreografia per "Boogie Nights"
Gozalbo: millor atrezzo per "LaXupi"
Alfred: menció d'honor per "Desaparecido en combate part II"

Suposo que es podria fer algun apartat més.

Evidentment, Pau seria el mestre de cerimònies.

El Morà ha dit...

Per cert, el disseny ha millorat moltíssim, i el blog es carrega amb més facilitat. Gozalbo, compta amb el meu vot! (Especialmemnt en la categoria "millor documental")

Guixa ha dit...

Parafrassejant a Deu, el Gallego, Barcelo i Jota han triomfat, però jo més.

Pau ha dit...

Per a mi el campió de l'estiu 2006 torna a ser Alfredo.

Continua sent fidel als seus principis birreros, viu l'amor com si fos un adolescent i apareix i deapareix quan li dóna la gana.

Alfredo(!), sense eixir del poble ningú passa el estius com tu els passes.

Enhorabona.

Raquel ha dit...

Pau, com tu despres de les festes patronals dels pobles de la comrca tampoc t'has quedat enrrere, i despres de la insuperable frase "Pau Mulet hoy si que vas sereno".

Tu també t'has guanyat un vot!!!

Alfred ha dit...

Resulta força complicat decidir donat que a la Xupi només hi ha veritables triomfadors... crec que tots vos mereixeu el premi "EL CHICO DEL VERANO 2006". Però, per la seva forma d'ésser tan transparent, pel seu esperit animós i triomfador, per ser amic dels seus amics, per deixarse estimar tant, i per tates i tantes altres coses bones que té i comparteix amb nosaltres,... el xic mereixedor del meu vot a "CHICO DEL VERANO 2006" és per a.... MONTXO.... En fi Montxito, que t'estimo molt.

Anònim ha dit...

El meu vot: Pau. Per k ? Perk si tornara a nàixer tindria una granja de pollastres al terme de Tirig, tot un terratinent amb mils i mils de pollastres.

Mònica