dilluns, de setembre 04, 2006





LA CHICA DEL VERANO

S'acaba l'agost i cal començar a atorgar premis. ¿Qui és la gran triomfadora de l'estiu? Aquesta setmana pots votar a la campiona en la secció de xiques, mentre que la passada setmana era el període per a la votació masculina. Les favorites són Raquel i els seus soparets, Sònia Lluch i el seu contagiós ritme fester o Sònia Ferrer i els seus 100 concerts... però també es pot votar a Sareta, Sònia Llorach, Mònica, Montse, Lina, Joana...

5 comentaris:

El Morà ha dit...

Àlex, potser m'equivoco però les fotos de la gent que has ficat com a exemples de candidats pareixen triades per ser de les pitjors que els han fet. Això no és forma de fer promoció a la gent, home!

No obstant, el meu vot és per a Raquel, la millor anfitriona i triomfadora de les festes de Tírig per atraure més d'una mirada lasciva dels indígenes (verídic). Espero el seu contra-comentari dient: "Morà, no digues bobaaaes"

Raquel ha dit...

Jo voto a Sònia.

Àlex ha dit...

Raquel, a quina Sònia votes? Lluch, Llorach o Ferrer?

Jo voto a Mònica per les informacions que durant 7 hores de viatge de Benicarló a Eibar ens va donar al voltant de la vida sentimental, amorosa i sexual de sa cosina Sònia Lluch.

Hi ha coses tan fortes! Algun dia ho publicaré al blog... i més d'un sortirà esquitxat. Bufff!

Àlex ha dit...

Montxo, no es pot utilitzar el Blog per a tirar els trastos...

Anònim ha dit...

Hola xupi!!! Estic esperant a que Àlex m'envie un email amb una invitació per poder ser membre del blog.

El meu vot va per a Raquel i el vinagre que em va regalar que ha fet les delicies de gallegos, vascos, valencians,etc...

Per cert, que jo no recordo res sobre la meua cosineta i la seua vida sentimental .....ayyyy que no vull problemes amb ella, ehh????

Mònica