dimecres, d’agost 16, 2006



ARRIBA LA FESTA DEL CORDER

Aquest dissabte 19 se celebrarà la cinquena edició de la Festa del Corder. Recordeu que la novetat d'enguany és que cada membre de la Xupi haurà de portar un amic o amiga activable. Dies abans de la Festa del Corder, les primeres personalitats ja van arribant a Benicarló. És el cas de Joana, Lina, Joan o Treceño, que debuta en aquesta edició. La programació és la següent:

DISSABTE 19

12.00 Cita al Frankfurt 10 per fer la compra.

13.30 Arribada a la sènia d'Agustín i Marisa.

14.00 Concurs de paelles. Qui desafiarà a Montxo? El Doctor Jota s'ha esborrat de la llista d'aspirants, així que comencen a sonar els noms de Jaume, Barceló, Carlos Alfonso... De moment, Montxo ja s'entrena de la mà de son pare, com podeu veure a la imatge superior.

21.00 Torrada de carn i sardines.

4 comentaris:

Alfred ha dit...

Des del punt de vista del primer gran perdedor dels xupiconcursos de paelles, he de dir que... menuda colla d'"espontaneos"......JA PODEM PREPARAR PA I FORMATGE O PATIREM GANA, je,je,je,je!!!!..... Per cert, qui va votar "la paella de l'Alfred està bona però la meva està millor"?

Pau ha dit...

JA PODEM PREPARAR PA I FORMATGE ALFREDO, PERÒ SOBRETOT PA, PA, PA, EL PA NO POT FALTAR, PA, PA, PA, PA, JA HE DEMANAT TRES VEGADES PA, PA, PA, PA, PA, PA, PA, BIMBO, PA, PA, PA, VISQUERI, PA, PA, PA, PA,...

El Morà ha dit...

Lo primer quan fiques la taula, és portar el pa, que sense pa no se pot fer res, com se pot menjar açò sense pa? ho veus? han portat un poquet i ara falta pa, pa, pa, pa... Com torne a sentir la paraula "PA"....!!!! (Canet lo Roig, 2005)

El Morà ha dit...

Alfredo, responent a la teua pregunta: va ser un vot per correu, pensava que no arribaria!