dijous, d’agost 03, 2006



POST "MON PARE DIU..."

Montxo vol convertir-se en un superheroi i per a aconseguir-ho necessita els millors consells possibles. Aquest post s'obre per a que cada membre de la Xupi escriga les millors frases que recorda de son pare de Montxo. Segur que encara teniu a la memòria alguna frase mítica, gairebé sentència, de José Maria. Ací teniu el vostre espai per a recordar-les. Poden estar relacionades amb el treball, els diners, etc. Les frases han de començar amb "Mon pare diu.."

4 comentaris:

sareta ha dit...

Jo en tinc una; quant algú es torna boig, se despulla al carrer,fuig de casa, es tira a la beguda etc , però con diria el pare de motxo, no es ficarà a arrancar herbes al tros no¡¡¡

Raquel ha dit...

Mon pare diu: que si menjares cada dia llangostins, paelles, pernil de jabujo etc, al final ho avorriries; però que si menges cada dia bledes bullides no les avorrixes mai.

Alfred ha dit...

POS MON PARE DIU... que al món hi tanta, tanta roba, és tan rebona... boníssima, i dura tan de temps, que si pararen de fer-ne els pròxims 10 anys no passaria res.

Alfred ha dit...

MON PARE DIU... que allí a Guinea tots els que estan volen venir ací, i vosaltres que esteu ací, voleu anar allí. No s'entén de cap manera això...