dimarts, d’octubre 24, 2006



¿EL GOLF O EL BARÇA?

¿Què penseu? Si Montxo haguera d'escollir entre el seu Golf i el Barça, ¿què triaria? Jo us ho puc respondre. La història que segueix és real i va passar diumenge 22, minuts abans del Madrid-Barça. Montxo es dirigia cap a casa meua per a veure el partit per Canal +.

Com s'havia quedat fins al final de la carrera de Fernando Alonso a Tele 5, feia tard. Anava amb el temps just. Quan buscava aparcament, un cotxe li va colpejar el Golf pel darrera. La culpa era de l'altre... però Montxo va mirar el rellotge i, com que el partit era a punt de començar, va decidir no fer "parte" ni res. "És igual, et perdono", va dir.

Així que ja sabeu, entre el Golf i el Barça... ¡FCB!

6 comentaris:

El Morà ha dit...

Qui li deguera empaitar per darrere? Potser fóra Schumacher? Jajajaja

Suposo que si açò haguera passat després del partit, vist el resultat, es trau el part, els papers, el certificat de naixement i les radiografies del dentista, o en el seu defecte, qualsevol eina d'aspecte amenaçador de les que porta Montxo al maleter...

Sònia Llorach ha dit...

montxo,eres el millor!!!!
Força Barça!!!

Anònim ha dit...

Tot el que es pugue solucionar amb diners no és problema per a Monxo. Serà per diners...!

Un saludo a tots des de València. I no sóc Damianet.

Anònim ha dit...

Espere que tinga el cotxe assegurat a tot risc...i sobre tot que l'altre "sujeto"no sigua del Madrid...Soc Jaume que es aixo de Blogger?

Àlex ha dit...

jaume, ja ho tens dominat!

Àlex ha dit...

Per cert, Montxo: "Si tenías prisa, haber madrugado más".

Ja, ja,