diumenge, de novembre 08, 2009

Guixa i Barceló parella a Pekín express

Des del blog, entre tots, pressionem al dos per a que es presenten al càsting. A banda de ser uns guanyadors absoluts, no hi ha dubte, l'espectacle està garantit. Imagineu els dos buscavides fent autoestop per Xina? No té preu.

És una cosa que s'ha de veure. Ja stic veient als dos colant-se al tren mentre el càmera ho grava tot. Ja estic veient a Barceló exigint a un xinès que el porte a la meta. Ja estic veient als dos guanyant el concurs sense despentinar-se. No ens ho podem perdre. Els amics ho necessitem. Espanya estarà amb vosaltres.

Per favor, uneix-te a la campanya! Si al llarg d'aquestes setmanes coincideixes amb algun dels dos, demana-li que es presente al càsting. És per el bé de la tele, de l'audiència, de la xupi i, sobretot, pel bé de Benicarló. Visca Guixa i Barceló!

6 comentaris:

Guixa ha dit...

Si hay que ir se va... per mi que no quede.

Jo ja dic SÍ, ara la presió a Barceló si us plau.

Show must go on!!!

Raquel ha dit...

Jo crec que Barceló acceptarà el repte, perquè amb lo content i engrescat que ha tornat del Mar Roig és el moment ideal.

Anònim ha dit...

per supost, on faça falta anirem guixeta, i segur que triumfem, aixó està fet!!! i no aplegarem a Pekin aplegarem a Ulan Bator.

Guixa ha dit...

Ulan Bator mola

El Morà ha dit...

La teoria que comparteixo amb Pau és que a vatros dos us sobraria la meitat dels programes per arribar a Pekín. I passant per Ulan Bator, siga de camí o no.

Sara Pinyana i Lores ha dit...

pos jo crec que s´acabaria el programa perque Barceló s´enrrollaria amb la Paula Vazquez i acabarien tots a " Salsa rosa"...