dijous, d’octubre 15, 2009

CAP D'ANY 2009 MADRIZZZZZZZ

Xiquets, cap d'any ja està aquí. Hem de confirmar la reserva que vam fer a l'Hostal Triana, hem de decidir quins dies anem i quantes persones serem. Així que, els que vulgueu vindre apunteu-vos ací. La reserva s'ha de confirmar l'1 de novembre.


14 comentaris:

Raquel ha dit...

Jo vaig i hem va be del 30 al 3, no cal que anem tots els mateixos dies però estaria be coincidir el 31, o el 30 que segons Àlex és molt millor.

Sara Pinyana i Lores ha dit...

ok. jo igual que tu.

Àlex ha dit...

ok. jo igual que tu.

Sònia Lluch ha dit...

ok. jo igual que tu.

Pau ha dit...

ok. jo igual que tu.

Raquel ha dit...

He reservat 4 habitacions dobles, del dia 30 de desembre al dia 3 de gener. Hem contat que venen, Àlex, Sònia Ferrer, Sara, Alfred, Pau, Sònia Lluch, Carlos Alfonso i jo. Si hi ha algú més que s'apunte que ho diga per reservar un altra habitació.

Sara Pinyana i Lores ha dit...

segurament Eugènia s´apunte...

Hem de començar a mirar llocs per celebrar la nit de cap d´any.... a MD pot ser una mica complicat buscar algo la mateixa nit tant per a sopar com per a sortir de festa després.

Sònia Lluch ha dit...

Estic d'acord amb tu, Sareta. Hauriem de mirar tindre alguna cosa reservada per eixa nit.

Tu que controles més Madrid, igual t'enteres d'algun sarao que pugui estar be, que creus?

Jo he mirat possibles formes d'anar a la capi. Tenim dues opcions que poden estar bé:

1. Agafar un tren Alaris que surt desde Castelló i va directe a Madrid. És diari i els horaris estan bé. El preu sortiria vora els 78 eurikis anar i tornar i hauriem de deixar un cotxe aparcat a Castelló per després tornar cap al poble.

2. Agafar un vol Ryanair desde València que també té bons horaris i ara està per uns 58€ anar i tornar per eixes dates. També hauriem de deixar un cotxe a València per tornar cap al poble.

Que vos pareix? Que vos fa més ganes?

Per qüestió de temps, les dues opcions tarden el mateix (unes 6 hores contant desde Benicarló) i per qüestió de pasta més o menys també ve a ser el mateix ja que el que ens estalviarem d'avió ens ho gastarem d'autopista i benzina fins València.

Bé, ja conteu que preferiu.

Pau ha dit...

Entre les dos opcions, jo voto pel tren.

Sònia Lluch ha dit...

Jo també prefereixo el tren. Estic una mica farta d'anar en avions...

Quan es puguin comprar, encara no han posat els trens a la venda per les dates de Nadal, ja vos avisare aqui al blog i qui vulga venir en tren que ho digui i així els podem comprar tots juntets i anem segudets un al costat de l'altre. Que bonico!!!

Raquel ha dit...

Jo ja m'he comprat el bitllet per Madrid, he vist que ja han sortit els bitllets de Castelló, així que si us espavileu encara trobareu bitllets tarifa web que són molt més barats.

Sara Pinyana i Lores ha dit...

http://nochevieja.salirdecopas.com/

aquesta és una web amb sales que fan cotillón i tot aixó.

la de heaven és suuuuper recomanable¡¡¡

Sara Pinyana i Lores ha dit...

escolteu..he estat mirant i els llocs que jo conec i estan plens, el remei és mirar per internet i aixó també ho podeu fer vosaltres, cadascú que vagi mirant.. també em pareix bona idea fer cap d´any el dia 30 en lloc del 31. no sé. pensem-ho.

Sara Pinyana i Lores ha dit...

per cert, en rynair podeu trobar vols barates...