divendres, de juliol 04, 2008

Are you ready?


Estimats xupitaires, ha arribat el moment de dir-ho: us necessito. Del 19 de juliol al 3 d'agost tinc una important missió a USA per a la que em faran falta reforços.

La primera setmana viatjarem pel país en busca de més aliats. Són necessaris. Passarem per Newport (Rhode Island), Cape Cod i Boston. Contactarem fins i tot amb la comunitat Amish de Lancaster... New Jersey, Philadelphia i Washington també ens veuran cercar valents. Tota ajuda és poca.

A partir del dissabte 26, ja amb l'exèrcit complet i farts de Pepsi, intentarem l'assalt a New York. ¿La nostra missió? Començarem canviant els enciams iceberg de McDonald's, Burger King i Wendy's per enciam romà. ¿Després? Anirem fins al local de Woody Allen per a ensenyar-li a tocar el clarinet.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb iRaquel i Sònia (Ferrer), dos valentes que ja s'han alistat a la missió. Are you ready?

11 comentaris:

Guixa ha dit...

porteu-me algo...

Àlex ha dit...

Ja, ja.

Raquel ha dit...

Vale va, que vols, una tassa de New york?

Alfred ha dit...

...Xupitaires, açò té molt mala pinta...

Sònia Ferrer ha dit...

No demaneu molt, que només amb les comandes que ha fet Nasi ja omplirem una maleta...
Per cert, quina temperatura fa, per ahí? Vas molt abrigat, no?

Àlex ha dit...

Calor extrema!!! Només heu de portar coses de màniga llarga per a quan entreu a un lloc amb Aire Condicionat. Pel carrer, més de 30 graus...

El Morà ha dit...

A este blog no cal que vingues amb vacil·lades, que el millor plan que tinc jo per a estes vacances és rascar amb una forquilla una botella d'anís del mono, faça vostè el favor.

Àlex ha dit...

Jota, molt bo el teu intent de despistar, però crec que a ningú se li haurà passat que ja ets a USA i surts a la foto. Per molta disfressa, es nota que ets el de la dreta...

El Morà ha dit...

El de la dreta te va dir que era el Jota i tu t'ho creus...

Àlex ha dit...

Et juro que imitava a Clint Eastwood igual que tu...

Àlex ha dit...

Víctor i Sònia (Llorach), tranquils, veig que, de moment, a vosaltres ningú no us ha reconegut...