dimarts, de juny 10, 2008

Montxo, USA needs you


Montxo, please, come here as soon as it possible. USA needs you. You can see in the picture the lettuces from here. One dolar for every piece!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

El idioma del blog es el castellano y en su lugar también aceptamos la lengua valenciana. Entendidos! No vengas jodiendo con el inglés, polaco!

Sònia Lluch ha dit...

Freddy, que no pilles una!!

Sònia Llorach ha dit...

Montxo's lettuces are the best of the world world!!!

Sònia Llorach ha dit...

Necessito ajuda, algun expert que em diga perquè no puc publicar imagens, no tinc cap icono, se que te avore en la incompatibilitat de office outlook i word amb blogger, però no sé sol·lucionar-lo!!!

JoAn RosSeLLó ha dit...

Sónia... saps si escoltassis als cursets que t'he organitzat.

Raquel ha dit...

Crec que et passe el mateix que a Sareta, has d'entrar a publicar les entrades directament desde la pàgina de blooger i no desde el blog.

Alfred ha dit...

Monxo, que per ahí estan fent les amèriques...

Àlex ha dit...

sonieta, sareta t'ho explicarà. Ella va estar anys jurant que al seu ordinador no hi havia la icona per a pujar fotos...

Sònia Lluch ha dit...

Senyor Joan Rosselló, els resabuts com tu no s'haurien d'equivocar. Jo també soc Sonieta, però en el blog NO! A més a més, els teus cursos són un avorriment. Ja no sabeu que fer per a que la gent s'apunti. Te proposo que posis la foto del nap de Rasputin i igual pica algú.

O també alguna foto que té Raquel guardeta per ahi...

Sònia Llorach ha dit...

Aquesta es la meua Sonieta!!!!
Senyor Joan, saps com sol·lucionar el tema del icono o no?