dimarts, de maig 29, 2007

"EL NIÑO"

13 comentaris:

Alfred ha dit...

ESTEM RODEJATS DE GILIPOLLES!

Guixa ha dit...

Tenim el que ens mereixem...

Anònim ha dit...

xiquets preparemos per a la nova fornada de espanyolistes ultradretans que governarà el nostre ajuntament el pròxims quatre anys, i crec que no, no tenim el que ens mereixem, tenim el que ha votat la majoria de la gent, més del 45% dels benicarlandos no va anar a votar!
ànim i a treballar per el canvi, els quiterios han de tornar a l'ajuntament.

Sara Pinyana i Lores ha dit...

mare meva.......açó és l´apocalipsi¡¡¡¡¡

Pau ha dit...

Al final ha sortit "el niño".

El Morà ha dit...

I qui havia de sortir d'alcalde? Enriquet "la meua primera decissió com alcalde és pujar-me molt el sou"? José Luis "els del Bloc no pactarem amb ningú"? Geroni "Catalunya té 80 comarques"? Esquerra Unida "algú s'havia de presentar"?

No fotem, si només manen els de la dreta és perquè els altres partits ofereixen alternatives realment mediocres. I a la Generalitat també. O no recordeu que abans València era tope sociata? No ens enganyem, són tots uns malparits, igual se fartaran de fer camps de golf, mane qui mane.

Raquel ha dit...

Alfred té raó estem envoltats de gilipolles, i Pau també té raó "el niño" fa por.

Morà igual si que tots son uns aprofitats, però aquestos ja fa massa temps que s'en aprofiten i ja no tenen ni vergonya, are s'en prodrien aprofitar una temporadeta uns altres.

Sònia Lluch ha dit...

Pos Raquel si vols que s'aprofiten una altra temporadeta uns altres, fes vot util!!! Viva Zapatero!!!

Anònim ha dit...

Xics i Xiquetes, reflexioneu sobre el que dieu... surt el menys roïn.

El que pareix que és veritat es que únicament el Pp ha sapigut aprofitar el complexe de inferioritat del valencians cap als catalans i madrilens i que, efectivament, la democràcia no és perfecta.

Ademés, fitxeu-vos que pareix que en tot impera la llei de la natura: normalmente sobreviu el més fort o més espabilat, i no te perqué coincidir en lo més just.
Si els anarquites, estudians, penya amb resaca, traballadors cansats, pasotes, folladors, intelectuals desmotivats, hippies, etc. forem tant disciplinats com la dreta i forem a votar més, segurament votaria un percentatge més alt. Per aixó la república va pedre la guerra i per aixó passa el que passe, per aixó i perque no els que fem mes ruido represetem la majoria i ho tenim que asumir. Que igual nos estem quedan sords de tant de soroll que fem...o cegs

I jo vaig a anar a votar (i no al Pp ni res prop de la meua ma dreta).

Alfred ha dit...

ESCOLTEU;
O estem parlant d'una desaparició per motius polítics o directament se n'ha anat a les muntanyes...algú sap algo de "ISIDORO"?

Sònia Llorach ha dit...

Isidoro passa de nosaltres o va de tio anònim per la vida?

Sònia Llorach ha dit...

Segur que va ser ell el que va destapar l´anjarra

Raquel ha dit...

Ja fa quasi be dos mesos que Isidoro va desapareixer del blog de la Xupi anunciant la mani del 25 d'Abril, desde llavors ni rastre d'Isidoro, no van haver ni insults ni descalificacions personals.
Això es un mistèri!!!

Que passe, l'han segrestat (no, perque entre a toquetejar la barra del costat que només sap tocar ell), algú a fet alguna cosa que l'ha ofés, ja no es considere membre de la xupi....

Si algú sap que li ha passat, esperem respostes