dilluns, de novembre 13, 2006



CAP D'ANY A LISBOA¡¡

Per a tots aquells xiquets i xiquetesde la xupipandi, que no tenim la sort de poder anar a Guinea, s´ha organitzat un pla alternatiu. Aquest consisteix, ni mes ni menys, que passar cap d´any a la capital dels fados.
En principi, es propossa, ( per qüestio de preus ), partir el dijous 28 de decembre i tornar el 3 de gener. ( l´avió surt per uns 90 euros). Lo bo de lisboa, a part de lo guapa que es la ciutat, es que està prop, així, cada un, pot anar com vullga ( cotxe, carro, vespa, tren, etc) i quant vullga ( preferiblement entre aquests dies, més que res per celebrar junts cap d´any... )
per la seva part Sonieta está buscant un hostal que siga econòmic i que estiga a bon lloc.

bueno, la questiió es que com avanç començem a comprar els billets i a buscar lloc per dormir pos millor. no?

començem per lo primer. Fem una llista dels que en principi estem interesats;

Carlos
sareta

7 comentaris:

Àlex ha dit...

¡Fuera, fuera! ¿Què sou el Equipo B de los reservas? Tots a Guinea. Ja, ja.

Sònia Lluch ha dit...

Jo també m'apunto!!! Crec que el millor serà que cadascú es compri el bitllet d'avió. La companyia més barata que he trobat a estat Vueling des de Barcelona (dates:28/12 fins 3/1) per 90€. Jo me compraré els bitllets avui. Una altra cosa, pel tema d'habitacions hauriem de saber, almenys per divendres, quanta gent s'apunta.
Vinga animeu-vos!!!!

Sònia Lluch ha dit...

En Pau, na Moni i jo, ja tenim els bitllets comprats!!! Surtim des de Barcelona el 29 de desembre a les 14:05 i tornem dia 3 de gener a les 21:10. Companyia Vueling!! Afanyeu-vos perque aquests bitllets pel mati costaven 80 € i ara per la nit ens han costat 100 €!! La vida moderna i la globalització és lo que tiene...
Per més informació: els nostres seients son 26E, 26D i 26F. Quin és el de cadascú??? Qui seurà al mig??? Gran incognita... Per qui aposteu??

sareta ha dit...

carlos i sareta ja tnim els billets també. Nosaltres sortim el dia 28 per la vesprada ( ale ale ale...) i tormen el 2 a mitg dia ( snif, sniff )
ens ha sortit per 112eurikis.

ara només falta la llitera¡¡¡

Alfred ha dit...

Jo vaig.

sareta ha dit...

temin altre company de viatge.
vist lo be que ho va pasar l´any passat amb nosaltres a cap d´any, Manolo Palau repeteix aquest any i s´apunta a lisboa¡¡¡

Àlex ha dit...

Montxo,

Ho sento: no vaig a Guinea. Acabo de descobrir que Manolo Palau passarà la nit de cap d'any a Lisboa...

Rummikub!!!!