dimecres, de juny 28, 2006


SURTEN A LA LLUM LES POLÈMIQUES FOTOS DE SÒNIA LLUCH

Surten a la llum les fotos de Sònia Lluch amb el seu lige cubà. Després d'un any d'espera per fi veiem qui va robar el cor a la benicarlanda afincada en l'altra ílla. Es tracta d'un famós músic i compositor fidel al règim de Fidel. En la imatge la veiem disfrutar d'una fantàstica tarde en el Malecon de l'Havana mentre ell li canta a l'estil Pablo Milanés.

4 comentaris:

Àlex ha dit...

És un muntatge. No em crec que Sònia Lluch es lligara a un xic tan templat. Si us fixeu, la llum il·lumina Sònia per dos punts diferents. ¿Hi ha dos sols? Impossible. És un muntatge de la premsa rosa! Han pegat dues fotos... Segur!

Guixa ha dit...

jajajajaja que gran que eres Pau!!

Àlex, no tens ni idea de fotografia, però jo tampoc em crec que s'el lligara. Sino, quina necessitat de tenir la i les cames així? Amplieu la foto, amplieu...

El Morà ha dit...

El que passa és que sou uns envejosos de merda perquè no sabeu tocar la guitarra!!!!! Sonieta, vas fer bé en anar-te amb este xic, i no cal que faces cas a esta colla de il.letrats!

P.D.: Quan este etiu aprenga a tocar la guitarra i me fique igual de moreno sortiré jo a la foto i no fareu tanta conya :P

Pau ha dit...

Algú sap quan arriba Sònia Lluch al poble?