dimecres, de juny 28, 2006


DE-RAPADA A BARCELONA

Divendres 30 de juny a les 17.30 hores a la Plaça Sant Jaume de Barcelona tindrà lloc una prèvia de la gran DE-RAPADA, la pelada més crítica de la història. DE RAPADA és una plataforma independent que té l'objectiu de portar el màxim número de persones cap a la queixa de pèl. Sota el lema "Que no et prenguin el pèl, fes-ho tu mateix", es busca que els individus que es trobin en una situació de presa de pèl, manifestin el seu descontent a través d'una rapada, tallada de cabells, depilació, afaitat... qualsevol format que impliqui la pèrdua del pèl és vàlid.

La gran cita és el 2 de juliol però el proper divendres 30 de juny, aquells que no es poden esperar es pelaran a la Plaça Sant Jaume per enviar el pèl a qui intenta prendre'ls-hi.

¿S'atreviran Pau, Juanda, Guixa i Carlos?

1 comentari:

El Morà ha dit...

No senyor!, jo no me deixo rapar més que pel meu estilista, i dit siga de pas, us recordo que la setmana que ve celebro el 14é aniversari de les meues patilles! El dia que me les deixe rapar serà per a subhastarles per a replegar fons per a la despedida de solter del Mulet!!!!